ToniLatvalehto

Ruotsin vaalit

Pian Ruotsissa ruvetaan sitten katsomaan että mihin politiikan suuntaviivat vievät. Toki olisi paras vaihtoehto että Ruotsidemokraatit veisivät mittelön.

Miksi sitten näin? Katsotaanpa vähän tarkemmin rakkaan länsinaapurimme menoa: Onko ruotsissa turvallista, ja jos on, niin muutamat palavat autosoihdut tuskin turvallisuuden tunnetta vähentää... Jos siellä on turvallista, niin miten ihmeessä näiden autosoihtujen sytyttäjien lähipiiri ja uskontoverit syyllistyy niin järkyttävään määrään tehdyissä rikoksissa, että ei riitä linnunratakaan rajaksi sille rikoksen määrälle. Jos nämä pienet asiat ei vaikuta turvallisuuteen, niin mikäs siinä sitten. 

Ruotsidemokraatit Ovat takuulla tolkun puolueena huomannut sen että ei ne asiat nykysoudulla ainakaan parane! Siinä maassa pelkään kyllä että kyseinen oikeistopopulistinen puolue on viimeinen järjen ääni politiikassa. 

Siinä maassa aikalailla tuntuu että muut puolueet haluavat lisätä Poltettujen Autojen Öitä syistä, mitkä on täysin €U:n mittakaavassa varmasti mannaa, säästyypähän katuvalaistuksessa, kun käryävät autot hoitaa sen puolen.

PS: Vakuutusyhtiöt Ruotsissa on varmasti iloisia nykymenosta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat